Essence Glitter on glitter off peel off nail polish

DSC07232.jpg

Glitter nagellak vind ik op zijn tijd hartstikke leuk om te gebruiken, alleen het eraf halen vind ik een groot drama. Gelukkig komen steeds meer merken met glitter peel off nagellak wat je gewoon van je nagels af kunt trekken. Vaak ben ik ook wel bang dat de nagellak minder lang blijft zitten. Eerder testte ik al de #peeloff glam easy to remove effect nail polish van Catrice dus toen ik de glitter on glitter off peel off nail polish van Essence tegenkwam kon ik deze niet laten staan. Ik testte de nagellak uit en vertel wat ik van deze variant vind.

DSC07198.jpg

Het potje is gemaakt van glas, de tekst op het potje is wit en valt goed op in combinatie met de glitters. Bovenop het potje zit een plaatje waarop duidelijk word gemaakt dat het peel off nagellak is.

SONY DSC

De nagellak is verkrijgbaar in zes kleuren ik ging voor de roze kleur die de naam 03 party queen heeft gekregen. Achterop het potje staat wat meer informatie over de nagellak.

DSC07213.jpg

In het potje zit 8 ml aan nagellak. De nagellak heeft een normaal kwastje. Wel heeft de nagellak een raar geurtje, over het algemeen ruikt nagellak al niet erg lekker maar dit is toch nog een vreemder geurtje.

IMG_2277.jpg

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

DSC07225.jpg

Ik ben eigenlijk wel erg tevreden over de nagellak. De nagellak dekt met twee laagjes perfect en blijft ook goed op zijn plek zitten. Wel duurt het wat langer voor dat de nagellak helemaal is opgedroogd maar dat heb ik er zeker wel voor over. Wel raad ik aan om de nagellak in combinatie met een base en top coat te gebruiken dan werkt het peel off systeem het beste.

Essence Glitter on glitter off peel off nail polish €2,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s