Essence Salut Paris eyeshadow paleete

DSC07194.jpg

Ik heb een zwak voor oogschaduw, ik vind het heel erg leuk om ooglooks te creëren en gebruik dan ook het liefste elke dag een ander palette. Toen Essence weer met nieuwe oogschaduw paletten kwam was ik ook gelijk benieuwd naar deze paletten. Het uiterlijk van de paletten ziet er al prachtig uit en daar word ik al heel blij van. Ik testte het Salut Paris oogschaduw palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC07151.jpg

Het palette is gemaakt van stevig karton, en door de afbeelding die op het palette staat word je gewoon een beetje meegetrokken naar de stad.

DSC07158.jpg

Achterop het palette staat wat meer informatie over het palette. Ook de ingrediënten lijst vind je achterop het palette.

DSC07171.jpg

Als je het palette opent vind je in de deksel een spiegel, wat ik persoonlijk erg tof vind is dat de afbeelding die op de voorkant staat ook weer terug komt in de deksel. In het palette zitten negen kleuren oogschaduw. In het palette vind je fluweel achtige texturen waarmee je een romantische ooglook kunt maken, wat natuurlijk perfect past bij Parijs. In totaal bevat het palette 13,5 g aan oogschaduw.

DSC07179.jpg

IMG_2116.jpg

Swatchen.

oogschaduw.jpg

Ooglook gemaakt met het oogschaduw palette.

DSC07187.jpg

Ik ben heel erg tevreden over het oogschaduw palette, ik vind allereerst het uiterlijk geweldig en ook de kleuren die in het palette zitten vind ik erg mooi. Het palette bevat shimmer kleuren maar ook matte kleuren en je vind vooral rosé tinten in het palette. De oogschaduw blend heem makkelijk in en de kleuren hebben ook een goede pigmentatie. Ik ben heel blij met het oogschaduw palette.

Essence Salut Paris eyeshadow palette €6,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Een gedachte over “Essence Salut Paris eyeshadow paleete

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s