Catrice One drop coverage weightless concealer

DSC07084.jpg

Concealer is er in vele soorten, ik gebruik iedere dag concealer omdat je gewoon bepaalde plekjes op je gezicht kunt bedekken. Catrice heeft sinds een tijdje een nieuwe concealer in het assortiment namelijk de one drop coverage weightless concealer. Ik was erg benieuwd naar deze concealer en testte hem uit.

DSC07040.jpg

De concealer zit in een glazen flesje, ik heb dit nog niet eerder gezien bij een concealer maar ook de low budget merken gaan steeds meer mee met nieuwe verpakkingen. De tekst op het flesje heeft een zwarte kleur. Op de dop staat de kleur van de concealer, ik heb de kleur 010 light beige, de concealer is verkrijgbaar in acht kleuren.

DSC07047.jpg

Achterop het flesje staat wat meer informatie over de concealer. Zo moet je de concealer goed schudden voor gebruik. De ingrediënten lijst ontbreekt op het flesje.

DSC07055.jpg

In het flesje zit 7 ml aan concealer. De concealer zou een sterke dekking hebben, langhoudend en zweet resistent te zijn en bevat hyaluronzuur.

DSC07059.jpg

De concealer bevat een pipetje waar de concealer uitkomt, vandaar dat je de concealer ook goed moet schudden anders word deze te vloeibaar. Ik vind een pipet verpakking niet heel erg handig met concealer eerlijk gezegd maar dat is een persoonlijk voorkeur.

IMG_2107.jpg

Swatchen.

concealer.jpg

DSC07070.jpg

Ik ben wel tevreden over de concealer, de dekking is goed en de concealer blend makkelijk in. De concealer blijft de hele dag zitten en dat is fijn, ik weet niet of de concealer zweetresistent is omdat in hem niet op een hele warme dag heb gebruikt. Ondanks dat ik de verpakking niet heel praktisch vind bevalt de concealer goed.

Catrice One drop coverage weightless concealer €4,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s