Catrice Power plumping gel lipstick

DSC07003.jpg

Ik  word altijd erg blij van lipsticks, en als ik dan ook zie dat merken nieuwe lipsticks in het assortiment hebben gaat mijn hart al wat sneller slaan. Catrice heeft afgelopen februari nieuwe lipsticks in het assortiment gekregen en ik was hier direct heel benieuwd naar. Ik testte de power plumping gel lipstick uit en vertel wat ik van de lipsticks vind.

DSC06956.jpg

De huls van de lipstick ziet er heel strak uit, de zwarte dop met gouden tekst is een hele mooi combinatie, en het is heel tof dat het goud weer terug komt in de huls van de lipstick.

DSC06965.jpg

Op de zijkant staat ook nog even de volledige naam van de lipstick. Als je de lipstick een kwart slag draait staat de naam van de kleur erop en ook wat meer informatie.

DSC06976.jpg

De lipstick is in diverse kleuren verkrijgbaar ik heb gekozen voor een roze en rode kleur. De roze kleur heeft de naam 070 for the brave en de rode kleur heeft de naam 090 the future is femme gekregen.

DSC06983.jpg

In de huls zit 3,3 g aan lipstick. In de lipsttick zelf staat een tekst gedrukt op de voorkant staat be brave en op de achterkant Catrice, ik vind dit zelf een heel erg tof idee. De lipstick heeft een gel textuur en bevat hydraterende hyaluronzuur.

DSC06992.jpg

IMG_1971.jpg

Swatchen.

lipstick.jpg

070 for the brave aangebracht                                                    090 the future is femme aangebracht

DSC06998.jpg

Ik ben heel erg tevreden met deze lipstick, ik vind de textuur heel erg fijn aanvoelen op mijn lippen. Het pigment van de lipstick is ook erg goed, de kleur kun je heel goed opbouwen en met meerdere laagjes word de kleur veel intenser. Ik vind niet dat je heel veel verschil ziet met een gewone lipstick en deze eigenlijk, ik had een mer gel achtige finish verwacht maar dat geeft de lipstick niet. Ik heb er in ieder geval weer twee mooie lipsticks bij die ik nog vaak ga gebruiken.

Catrice Power plumping gel lipstick €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s