Essence You better work! tinted day cream

DSC06949.jpg

Getinte dag créme heb ik nog niet eerder gespot bij een low budget make up merk, ik draag eigenlijk altijd een dag créme want ik vind verzorging voor mijn gezicht heel belangrijk. In de zomer maanden kan een getinte dag créme heel erg fijn zijn want foundation kan soms net iets te zwaar zijn voor je gezicht met 30 graden, ik testte de you better work! tinted day cream van Essence en vertel je wat ik van deze getinte dag créme vind.

SONY DSC

De dag créme zit in een tube die best wel opvallend is, de tube is zwart en bevat witte, blauwe en oranje tinten, door de kleuren valt de tube zeker op.

DSC06921.jpg

De dag créme is verkrijgbaar in twee tinten namelijk 10 light en 20 medium, ik heb 10 light. Achterop de tube staat meer informatie over de dag créme, ook de ingrediënten lijst staat achterop de tube.

DSC06928.jpg

De dag creme belooft een licht voedende verzorging en een matterend effect. Ook zou de dag créme een natuurlijke no make up look en een egale huid. De dag créme heeft ook een uv filter en beschermt je gezicht dus tijdens buiten activiteiten tegen uv straling.

DSC06935.jpg

In de tube zit 30 ml aan dag créme, De tube heeft een niet al te grote opening waardoor er niet heel veel product in één keer uitkomt, ik vind dit persoonlijk altijd erg fijn want dit gaat verspilling van het product tegen.

IMG_1966.jpg

Swatchen.

dagcreame.jpg

zonder dag créme                                                               met dag créme

DSC06942.jpg

Ik ben heel erg tevreden over de getinte dag créme, ik vind de dekking echt heel erg goed, beter dan verwacht zelfs want mijn huid word echt egaal bij het gebruik van de dag créme. Ook voelt de dag créme licht aan op mijn huid en dat is erg prettig. Wel is de 10 light wat aan de donkere kant voor een lichte kleur moet ik zeggen, ik ben bang dat de dag créme voor mensen met een hele lichte huid dan ook niet geschikt is in de lichte kleur omdat deze best wel donker uitpakt.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s