Essence Yes eye can natural look eyeshadow palette

DSC06851kopie.jpg

Ik ben dol op grote oogschaduw paletten, ik word altijd blij van vele kleuren oogschaduw in één palette. Rond december kwam ik dit toffe oogschaduw palette van Essence tegen, het palette heeft de naam yes eye can gekregen en dit is een palette voor een naturelle ooglook. Ik testte het oogschaduw palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

SONY DSC

Om het palette zit een kartonnen huls, dit vond ik best wel luxe voor een merk als Essence, want ik heb dit nog nooit eerder gezien bij Essence. De huls is roze met zilveren stippen en de tekst is donkerrood.

SONY DSC

Achterop de huls staat wat meer informatie over het palette, ook de ingrediënten lijst staat erop.

DSC06821.jpg

Het palette heeft wat ronde vormen en heeft een witte kleur, de tekst is wel weer donkerrood. Het palette voelt heel stevig aan, het is gemaakt van plastic maar wel heel stevig plastic.

DSC06823.jpg

Achterop het palette staat dezelfde informatie als die op de kartonnen huls staat, dit is wel handig want als je die huls niet handig vind om het palette in te stoppen kan je altijd de informatie op het palette terug vinden.

DSC06830.jpg

In de deksel van het palette zit een grote spiegel. In het palette zitten vier en twintig kleuren oogschaduw, wat ik heel tof vind is dat de namen van de kleuren onder de oogschaduw vermeld worden. In het palette zit in totaal 36 g aan oogschaduw.

DSC06837.JPG

IMG_1798.jpg

IMG_1804.jpg

Swatchen.

oog3.jpg

Ooglooks gemaakt met het palette.

DSC06843.jpg

Ik ben erg tevreden over het oogschaduw palette, de oogschaduw kleuren hebben veel pigment. Ook vind ik het leuk dat er is gekozen voor zowel shimmer als matte kleuren. Het palette bevat echt wel naturel kleuren maar ook zeker wat donkere kleuren, en dat vind ik leuk dat het palette variatie bied. Ik ben erg blij met het palette en ga deze zeker nog vaak gebruiken.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

2 gedachtes over “Essence Yes eye can natural look eyeshadow palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s