Skyline beauty Highlight blush 5 color palette

DSC06802kopie.jpg

Ik ben dol op make up paletten en ben dan ook altijd erg blij als ik weer een mooi pareltje kan scoren. Action is de afgelopen jaren met zoveel vernieuwde make up producten gekomen, dit merk je aan de kwaliteit van de producten en ook aan de verpakkingen. Een tijdje terug scoorde ik weer een aantal mooie make up producten bij Action waaronder een highlight blush palette, ik testte het palette uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC06765.jpg

Het doosje is gemaakt van blik, en deze verpakkingen doen me heel erg denken aan de paletten van W7. Het palette heeft een oranje kleur en op de achtergrond staan gebouwen afgebeeld.

DSC06769.jpg

Achterop het palette staan de kleuren van de producten afgebeeld die in het palette zitten. Ook de ingrediënten lijst staat achterop vermeld en in meerdere talen word vermeld dat je het folie van de spiegel kan verwijderen.

DSC06780.jpg

In de deksel van het palette zit een spiegel. In het palette zitten drie blushes en twee highlighters. In totaal zit er 30 g aan producten in het palette. Ook zit er een kwastje in het palette om de producten aan te brengen.

DSC06787.JPG

IMG_1793.jpg

Swatchen.

Untitled.jpg

Op foto 1 heb ik de eerste blush gebruikt, op foto 2 heb ik de tweede blush en eerste highlighter gebruikt en op foto 3 heb ik de derde blush en tweede highlighter gebruikt.

DSC06794.jpg

Ik ben heel erg blij met dit palette, ik vind dat de producten een goede pigmentatie hebben en er mooi uitzien op het gezicht. Wel hebben de poeders wat fall out en daardoor is het het beste om je kwast wat af te tikken als je deze net in de poeder heb gedipt en na het aftikken deze aan te brengen op het gezicht, de producten zijn goed in te blenden dus voor een low budget palette ben ik erg tevreden.

Skyline beauty highlight blush 5 color palette €2,99 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s