Essence Light up your eyes! inner rim eye pencil

SONY DSC

Oogpotloden lijken soms helemaal niet zo populair, ik zie maar weinig mensen die oogpotloden gebruiken maar ik ben er echt heel dol op. Mijn ogen zien er net wat strakker uit als ik een oogpotlood gebruik. Het liefst gebruik ik een zwart oogpotlood maar soms is het ook wel eens leuk om even uit je comfort zone te stappen, daarom testte ik het light your eyes! inner rim eye pencil uit van Essence en ik vertel wat ik van dit potlood vind.

DSC06679.jpg

De huls van het potlood heeft de kleur van het potlood, de tekst op het potlood heeft een grijze kleur gekregen.

SONY DSC

Achterop het potlood staat wat meer informatie over het potlood.

DSC06688.jpg

Het potlood was verkrijgbaar in twee kleuren namelijk in een mat witte kleur en rosé, ik heb de rosé kleur en die heeft de naam 02 peachy day.

SONY DSC

Bet potlood bevat 1,5 g aan product. Het potlood kan gebruikt worden voor een lijntje op de waterlijn maar ook als highlighter voor de binnenste ooghoeken of onder de wenkbrauwen om die op te lichten.

SONY DSC

Het potlood heeft een scherpe punt, wel moet je het potlood bij slijpen als deze stomp word, ik heb persoonlijk liever potloden met een draaimechanisme omdat ik die zachter vind qua gebruik en pigment voller.

IMG_1789.jpg

Swatchen.

eye pencil

zonder oogpotlood                                                                  met oogpotlood

SONY DSC

Ik ben niet heel erg enthousiast over het oogpotlood, ik vind het potlood niet echt pigment vol, op mijn arm zag de swatch er goed uit maar op mijn waterlijn zie ik weinig terug van de kleur. Als highlighter zou ik het potlood zeker niet aanraden daar vind ik persoonlijk het potlood niet fel genoeg voor. Ook vind ik het potlood wat te hard waardoor het niet prettig voelt om deze aan te brengen op mijn waterlijn.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s