Catrice Limited editie Fix & care spray

eerst.jpg

Fixing sprays zijn niet meer weg te denken uit de make up wereld, vele merken hebben dan ook een fixing spray in het assortiment. Veel mensen hebben dan ook een favoriete fixing spray die ze graag gebruiken en meermaals kopen. Catrice heeft momenteel een limited editie met fix & care spray in hun schap liggen. Ik testte twee varianten van deze spray uit en vertel wat ik van deze spray vind.

DSC06716.jpg

De fixing spray zit in een glazen flesje, het ziet er mooi uit maar niet heel handig om mee te nemen want glas is natuurlijk super breekbaar. De etiketjes op de flesjes ziet er mooi uit ze voelen zacht aan en hebben zilveren tekst, helaas is dit lastig om te fotograferen, dus ben je benieuwd hoe het er echt uitziet raad ik je aan even een kijkje in de winkel te nemen.

DSC06726.jpg

Er zijn in totaal zeven fixing sprays verkrijgbaar ik heb C05 blossom en C06 silk. Achterop de flesjes staat wat meer informatie over de fixing spray.

DSC06732.jpg

In de flesjes zit 50 ml aan fixing spray en dat is een flinke hoeveelheid. De fixing sprays hebben een geurtje en dat is erg fijn want over het algemeen ruiken fixing sprays niet super lekker. Je kunt de fixing spray na het reinigen van je gezicht aanbrengen of direct nadat je je make up hebt aangebracht, er word aangeraden de fixing spray met een beautyspons in te werken.

SONY DSC

De flesjes hebben een normale verstuiver waar een normale hoeveelheid fixing spray uitkomt, ik vind zelf vaak twee keer sprayen voldoende maar dit is voor iedereen verschillend.

C05 blossom                                                                                              C06 silk

fiing.jpg

zonder fixing spray              met fixing spray                     zonder fixing spray              met fixing spray

DSC06748.jpg

Ik ben erg tevreden over de fixing sprays, ze ruiken erg lekker en zijn zeker verfrissend. Ook vind ik de verpakkingen er mooi uitzien en zou niet eens gelijk zeggen dat ze van een low budget merk zijn. Ik raad wel af de fixing spray teveel bij je mond op te sprayen want dit voelt heel vies als je de spray in je mond krijgt. Ook vind ik dat ik een mooie glow krijg door de fixing spray, en doordat er zoveel varianten zijn zit er vast een geur bij die je lekker vind en bij je past.

Catrice limited editie fix & care spray €6,99 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Voor deze limited editie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s