Catrice The fresh nude collection eyeshadow palette

DSC06551.jpg

Catrice vernieuwde hun oogschaduw paletten een tijdje geleden, en inmiddels zijn er al diverse oogschaduw paletten uit de vernieuwde collectie de revue gepasseerd. Ik ben zelf erg dol op deze oogschaduw paletten en vind het ook altijd erg leuk als er weer een nieuw palette word uitgebracht. De nude oogschaduw paletten zie je vaak terug bij Catrice, dit keer testte het fresh nude collection oogschaduw palette, en ik vertel je wat ik van dit palette vind.

DSC06520.jpg

Het palette is gemaakt van stevig plastic en heeft een transparante deksel. De tekst op het palette heeft een gouden kleur en die combinatie vind ik erg mooi staan op dit palette vooral omdat je de oogschaduw kleuren ook door de deksel ziet.

DSC06525.jpg

Het palette de de naam 010 newly nude gekregen. Achterop het palette staat een kleine tutorial afgebeeld, ook de ingrediënten lijst staat achterop vermeld.

DSC06531.jpg

In het palette zit 10 g aan oogschaduw. Er zitten tien kleuren oogschaduw in het palette waaronder een light en sculpt kleur. De oogschaduw belooft longlasting te zijn en hoge pigmentatie. Het palette bevat frisse rosé en bruin tinten.

DSC06535.JPG

IMG_5680.jpg

Swatchen.

oog

Ooglook gemaakt met het oogschaduw palette.

DSC06542.jpg

Ik ben tevreden over het oogschaduw palette, ondanks dat het een nude palette is vind ik de kleuren heel verfrissens. De pigmentatie is hoog en dat vind ik heel bijzonder voor een nude palette, de oogschaduw blend makkelijk in en blijft goed op zijn plek zitten.

Catrice The fresh nude collection eyeshadow palette €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s