Essence Soft contouring lipliner

SONY DSC

Een lijntje om de lippen is tegenwoordig weer helemaal terug, lipliners zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten. Hoe een potloodje is opgebouwd is soms heel verschillend want het ene potloodje is zacht en een ander potloodje soms wat harder, en dan heb je natuurlijk ook nog het pigment wat een potlood afgeeft. Ik testte de soft contouring lipliner van Essence en vertel wat ik van dit potloodje vind.

DSC06598.jpg

De huls van het potlood heeft de kleur van het potloodje zelf gekregen, opzich is dat best wel handig want zo kun je een potloodje snel en makkelijk terug vinden in je stash.

SONY DSC

Op de achterkant van het potloodje staat wat meer informatie over het potlood, dit potloodje beloofd krachtige pigmenten en zou fluweelzacht over je lippen glijden. Dit potloodje is geschikt om contouren te accentueren of corrigeren.

DSC06614.jpg

ik heb het potloodje in de kleur 01 peachy keen. In totaal bevat het potloodje 1,2 g aan product.

DSC06620.jpg

Het potloodje moet je zelf bijslijpen en dat vind ik persoonlijk iets minder, je hebt namelijk ook potloodjes met een draaimechanisme en daar word ik toch blijer van want vaak zijn die potloodjes ook wat zachter qua structuur.

IMG_6813.jpg

Swatchen.

lipliner.jpg

met lipliner                                                                                met lipliner en lipstick

DSC06627.jpg

Ik vind het potloodje wel goed, ik vind de kleur misschien iets te zacht maar dat komt omdat ik de laatste tijden meer felle lipkleuren gebruik en in de tijd dat ik dit potlood kocht meer nude kleuren gebruikte. Ik vind niet dat het potlood alle beloftes nakomt ik vind namelijk niet dat het potlood fluweelzacht over je lippen glijd, want ik vind het potlood vrij hard. Het pigment is dikke prima en je ziet het ook wel terug.

Essence Soft contouring lipliner €0,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s