Essence Virbrant shock lash & brow gel mascara

DSC06594kopie.jpg

Gel mascara voor je wenkbrauwen is een fijn product, helemaal als je je wenkbrauwen de hele dag in model wilt houden is een gel mascara echt super handig want je wenk haartjes gaan geen kant meer op. Toen ik de vibrant shock lash & brow gel mascara tegenkwam was mijn interesse toch wel gewekt, de vibrant shock lash & brow gel masca’s hebben namelijk hele bijzondere glitter kleuren. Ik testte de lash & brow gel mascara uit en vertel wat ik van dit product vind.

DSC06558.jpg

De lash & brow gel mascara zit in een huls die is gemaakt van plastic, door de huls zie je de kleur van de mascara al zitten. De tekst op de huls is zilverkleurig.

DSC06564.jpg

Ik heb de gel mascara in de kleur 01 go berry!  Het is een 2 in 1 product die je zowel voor je wenkbrauwen als wimpers kunt gebruiken. Achterop de huls staat wat meer informatie over het product.

DSC06572.jpg

In de huls zit 2,5 ml aan gel mascara. De mascara heeft een lang handvat en dat vind ik erg fijn.

DSC06578.jpg

De gel mascara heeft een vrij klein borsteltje, wat voor je wenkbrauwen wel heel handig is maar voor je wimpers vind ik een klein borsteltje niet fijn.

IMG_0076

Swatchen.

wenkbrauwen.jpg

zonder gel mascara                                                                           met gel mascara

DSC06585.jpg

Ik ben niet erg gecharmeerd van de gel mascara, allereerst de kleur ik vind het te heftig, ik gebruik toch liever een transparante gel mascara of een kleurtje wat dicht bij mijn eigen wenkbrauw kleur ligt. Het metallic effect vind ik te heftig, voor een heftige make up look voor een verkleed feestje is het misschien leuk maar ik wil hier zeker niet de deur mee uitgaan. Voor de wimpers werkt de mascara totaal niet want het borsteltje is te klein er komt gewoon geen kleur op mijn wimpers.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s