Essence Rock & party in a bottle loose glitter

SONY DSC

Versiersels op je nagels vind ik soms best leuk, zo heel af en toe mogen mijn nagels best wel shinen en dan vind ik glitter nagels best wel leuk. Losse glitters voor mijn nagels heb ik nooit geprobeerd en ik was dan wel benieuwd of dit een beetje een leuk effect zou kunnen creëeren. Ik testte de rock & party in a bottle loose glitters van Essence uit en vertel wat ik van deze glitters vind.

DSC06201.jpg

De potjes met glitters zitten op een kartonnen kaartje. De kaartjes zijn geheel aangepast aan de potjes met glitters en dat geeft het geheel wel een leuke uitstraling.

DSC06203.jpg

Achterop het karton staat een gebruiksaanwijzing van de glitters, dit is erg handig want het ligt niet altijd voor de hand hoe dit soort producten werken.

DSC06160.jpg

De potjes waar de glitters inzitten zijn gemaakt van glas, de potjes hebben een witte dop gekregen en de tekst op beide potjes is zwart.

DSC06172.jpg

Op de dop staan de namen van de glitters vermeld, de officiële namen van de glitters zijn 03 rock en 01 party.

SONY DSC

In beide potjes zitten 1,4 gram aan glitters. Dit is niet super veel vind ik persoonlijk. De bedoeling van de glitters is om eerst nagellak aan te brengen, dit kan transparante nagellak zijn of een kleurtje, voordat de nagellak droog is dep je wat glitters op je nagels en lak je ze af met een topcoat.

DSC06180.jpg

De potjes hebben een vrij grote opening waardoor er veel glitters in één keer uitkomen, ik vind dit persoonlijk erg jammer want zo gaan er best wel veel glitters verloren.

glitters.jpg

Rock en party glitters aangebracht op mijn nagels.

DSC06188.jpg

Ik ben niet heel erg gecharmeerd van de glitters, voor een keertje kan het best leuk zijn maar dan meer voor een feestje ofzo. Het kost best wel wat tijd om de glitters aan te brengen en ze blijven niet super mooi zitten. Als ik echt glitter nagels zou willen zou ik toch eerder voor een glitter lak gaan.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s