Essence Holo wow! sparkle stick

DSC05883.jpg

Essence bracht een tijdje een nieuwe lijn uit namelijk de holo wow! lijn, in deze lijn zitten diverse producten die een holografische tint hebben en een wow effect zouden geven. Ik testte diverse producten uit deze lijn en ik vind de lijn leuk bedacht. Dit keer testte ik de holo wow! sparkle stick uit en vertel wat ik hiervan vind.

DSC05843.jpg

De huls van de stick is wit en heeft holografische tekst. De dop is roze en dat geeft het geheel aan de huls wel een leuk effect. De huls is gemaakt van plastic.

DSC05848.jpg

De sparkle stick heeft de naam 10 sparkles in your life gekregen. Achterop de huls staat wat meer informatie over de stick.

DSC05862.jpg

Aan de onderkant van de huls zit een draaimechanisme waarmee je de stick omhoog en omlaag kunt draaien. In de huls zit 6 g aan product. De stick bevat fijne holografische pigmenten met roze en gouden tinten.

DSC05868.jpg

IMG_8253.jpg

Swatchen.

highlighter.jpg

zonder highlighter                                  met highlighter                                   highlighter met foundation

DSC05875.jpg

Ik vind het effect van de highlighter stick heel mooi, de stick glimt echt geweldig en dat is toch een punt wat ik erg belangrijk vind aan highlighter. Omdat het een creamy highlighter is heb ik er voor gekozen de highlighter onder mijn foundation aan te brengen alleen dan vind ik het effect te zacht, als je de stick over je foundation aanbrengt en blend en dan poeder eroverheen aanbrengt blijft het effect wel heel mooi.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s