Catrice Lux crome nail powder kit & 2 in 1 base & top coat

SONY DSC

Nagelpoeder heeft de laatste jaren zijn opwachting gemaakt in de nagelwereld. Nagel poeder geeft vaak een bijzonder effect aan nagels wat je met nagellak minder makkelijk creëert. Maar of nagelpoeder echt werkt blijft een dingetje, vaak blijft het minder lang mooi zitten en het aanbrengen is ook een dingetje. De laatste jaren zijn ook de low budget merken gekomen met nagelpoeders. Ik testte de nagelpoeder kit met bijbehorende top & base coat van Catrice en vertel wat ik van de producten vind.

DSC05889.jpg

De poeder en de base & top coat horen bij elkaar en er word dan ook aangeraden om de producten samen te gebruiken.

DSC05892.jpg

De nagel poeder komt in een setje van drie die in één doosje zitten. Het doosje heeft een holografisch effect wat er leuk uitziet. Op het doosje staat duidelijk aangegeven dat je de poeder sealt met de bijbehorende top & base coat.

DSC05897.jpg

Achterop het doosje staat in drie stappen uitgelegd hoe de poeders werken. Je brengt eerst de base & top coat aan, dan kies je een kleur nagellak (dit hoeft overigens niet perse) dan breng je de poeder met je vingers dippend aan op je nagels en de laatste stap is het sealen van de poeder net de base & top coat. Ook staan van alle drie de poeders de ingrediëntenlijsten vermeld.

DSC05903.jpg

De poeders zitten in plastic potjes. De potjes zijn wel erg klein. Er zit in de kit een holo effect powder, silver chrome effect powder en shimmer effect powder.

DSC05908.jpg

Het is wel leuk dat je gelijk drie kleuren poeder hebt. Want bij de meeste merken koop je de poeders los. In elk potje zit 1 g poeder, dit vind ik overigens erg weinig en de potjes zitten niet eens helemaal vol.

DSC05913.jpg

Holo poeder – shimmer poeder – silver chrome poeder

IMG_1308.jpg

Holo poeder aangebracht

IMG_1286

Shimmer poeder aangebracht

IMG_1314.jpg

Silver chrome poeder aangebracht.

DSC05916.jpg

De 2 in 1 base & top coat is een product met twee functies en dat kan heel handig zijn, vaak heb ik er wel een beetje een gek gevoel bij want er zit nogal wat verschil in base en top coat. base coat droogt vaak zo mat op dat je het niet ziet zitten terwijl je bij base coat toch wel het liefst een lekkere glans wil waardoor het lijkt of je net uit de nagel salon gelopen bent.

DSC05923.jpg

Het potje van de base & top coat ziet er normaal uit en niet bijzonder, de huls ziet er wel leuk uit met het zilveren effect. Achterop het potje staat wat meer informatie over het product en de ingrediëntenlijst.

DSC05930.jpg

In het potje zit 10 ml aan product. Er zit een normale applicator bij de base & top coat. De base & top coat word ook aangeraden bij het gebruik van de lux chrome foil effect polish van Catrice.

IMG_1300.jpg

Base & top coat aangebracht. De base & top coat heeft een glanzend effect.

DSC05938.jpg

Ik moet zeggen dat ik teleurgesteld ben in de nagel poeders, het aanbrengen gaat niet heel erg makkelijk en er zit gewoon onwijs weinig poeder in de potjes. Je kunt gewoon geen super glad resultaat creëren op je nagels omdat de dekking gewoon niet voldoende is en je de poeder er makkelijk afveegt. De base & top coat is een prima product ondanks dat ik een apart gevoel heb bij een 2 in 1 product. Met de poeders werkt het gewoon niet zodra je de base & top coat aanbrengt over de poeder vervaagt de poeder helaas nog meer, maar ik heb de base & top coat ook getest met de lux chrome foil effect polish en dit werkte wel goed.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s