Max & More Highlighter drops

SONY DSC

Highlighter drops je ziet ze steeds vaker van verschillende merken. Vloeibare highlighter kan heel mooi zijn, mits er een goede pigmentatie in zit en de highlighter ook echt glanst. Ik heb altijd een beetje een haat liefde verhouding met vloeibare highlighter maar ik test ze toch graag uit, want sommige producten moet je gewoon een kans geven vind ik persoonlijk. Ik testte de highlighter drops van Max & More uit en vertel wat ik van deze vloeibare highlighter vind.

DSC05803.jpg

De highlighter drops zit in een doosje wat weer aansluit bij de collectie van Max & More. Ook hebben ze een afbeelding geplaatst op het doosje van het knijp tuitje zodat je een idee hebt hoe de verpakking werkt.

SONY DSC

Achterop het doosje staat wat meer informatie over de highlighter drops. Ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

DSC05814.jpg

De highlighter zit in een glazen flesje, voor een low budget product is dit best wel bijzonder omdat je het eigenlijk eerder bij wat duurdere merken zou verwachten. De tekst op het flesje is basic zwart.

DSC05817.jpg

De highlighter drops zijn verkrijgbaar in verschillenden kleuren, ik heb de kleur 131 bronze goodness. In het flesje zit 10 ml aan highlighter drops.

DSC05825.jpg

Het flesje werkt met een pipetje waarmee je de juiste hoeveelheid highlighter drops zelf kunt bepalen. Helaas werkt mijn pipetje niet dus het is een klus om highlighter uit het flesje te krijgen.

IMG_4451.jpg

Swatchen.

high.jpg

zonder highlighter                                        met highlighter                             highlighter met foundation

DSC05832.jpg

Ik ben niet erg enthousiast over de highlighter drops. Tijdens het swatchen had ik een heel goed gevoel over de highlighter drops omdat de kleur er lekker intens uitziet, omdat mijn pipetje niet werkt kan ik maar heel weinig product uit het flesje krijgen en word aanbrengen erg lastig. Helaas zie je niks meer van de highlighter terug nadat ik de foundation en poeder heb aangebracht, aangezien ik wel van een lekkere glow hou en de highlighter een liquid glow belooft ben ik toch wat teleurgesteld.

Max & More highlighter drops €1,39 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

2 gedachtes over “Max & More Highlighter drops

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s