Essence Metal art lip & eye liner

DSC05796.jpg

Metal art is een stijl waar je van moet houden, de kleuren zijn vaak wat intenser en ook niet echt standaard. Zo nu en dan vind ik het persoonlijk wel leuk om wat heftigere make up looks te maken en daar dan metal kleurige producten bij te gebruiken, ik tesste het metal art lip & eye pencil van Essence één product met twee functies. Ik vertel wat ik van dit product vind.

DSC05755.jpg

Het product zit in huls die is gemaakt van plastic. De huls is lang en smal en heeft een transparante kleur, hierdoor kun je de kleur van het product al zien en dat is fijn. De tekst op de huls heeft een zilveren kleur.

DSC05769.jpg

Achterop de huls staat eigenlijk weinig alleen de naam van het product in meerdere talen. Geen verdere informatie en ook geen ingrediënten lijst.

SONY DSC

Ik heb de eye & lip liner in een rode kleur genomen die de naam 04 pink glam heeft gekregen. In de huls zit 3,5 ml aan product.

DSC05783.jpg

De eye & lip liner heeft een smalle applicator waardoor het contouren van je lippen ook makkelijker zou worden, met deze applicator kun je ook smalle lijntjes trekken op je ogen.

IMG_6902.jpg

Swatchen

IMG_6676.jpg

product aangebracht als eyeliner

lippen.jpg

product aangebracht als lipliner

DSC05789.jpg

Ik vind de kleur vrij heftig, maar ik moet zeggen dat het product een goede pigmentatie heeft. Als je hem als eyeliner gebruikt zou ik dit doen met een lichtere ooglook anders gaat de eyeliner niet opvallen. Als lipliner moet ik even wennen met aanbrengen, een vaste hand is wel een pré. Wel blijft het product lang zitten om je lippen, ik heb er de hele dag mee rondgelopen zonder bij te werken, dus dat is top.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s