Catrice prime and fine lip colour remover

SONY DSC

Zoals ik al vaker heb verteld ben ik dol op lip producten, hoe langer ze blijven zitten en intenser de kleur hoe blijer ik word, alleen is er ook een keerzijde aan die lip producten namelijk het verwijderen van de producten van je lippen. In mijn stash kwam ik de lip colour remover van Catrice. Ik testte de lip colour remover uit en vertel wat ik hiervan vind.

DSC05703.jpg

De lip colour remover zit in een tubetje en die heeft een witte kleur met zwarte tekst. De colour lip remover komt uit de prime and fine lijn.

DSC05711.jpg

De lip colour remover heeft de naam 010 take it off! gekregen. Achterop de tube staat wat meer informatie over het product en ook de ingrediëntenlijst staat achterop het tubetje.

SONY DSC

In het tubetje zit 15 ml aan product. De lip colour remover bevat aloe vera extract wat je lippen ook gelijk wat verzorging geeft als je je lippenstift heb verwijderd, ik vind dit erg fijn want sommige removers maken je lippen erg droog.

SONY DSC

Het tubetje heeft niet een hele grote opening want ik wel fijn vind, door de wat kleinere opening komt er niet heel veel product uit en dit scheelt verspilling, je kunt beter nog wat product erbij doen want terug in het tubetje kun je het niet stoppen.

IMG_6442.jpg

Swatchen.

before en after

Watje voor het verwijderen                             watje na het verwijderen

before en after1.jpg

Lippen voor het verwijderen                                                    lippen na het verwijderen

DSC05732.jpg

Wauw wat ben ik enthousiast over de lip colour remover. Ik heb bewust gekozen voor een intens lip product die ook de hele dag bleef zitten, en die ik normaal gesproken best moeilijk kan verwijderen. Maar met de lip colour remover kreeg ik mijn lippen met gemak lipstick vrij, en ook voelde mijn lippen niet intenst droog aan na het verwijderen en dat voelde erg fijn. Ik ben helemaal blij met de lip colour remover.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s