Essence Too glam to give a damn eye & face palette

SONY DSC

Ik heb een zwak voor mooie paletten, of het nou oogschaduw, lip of gezicht’s paletten zijn ik word erg blij van een mooi palette. Combinatie paletten zijn helemaal handig. Ik testte een combinatie palette uit van Essence namelijk het too glam to give a damn eye & face palette. Ik vertel wat ik van dit palette vind.

DSC05669.jpg

Dit palette is gemaakt van stevig karton, het palette bevat mooie afbeeldingen van bloemen.

DSC05671.jpg

Achterop het palette staat wat meer informatie over het palette, uiteraard mag de ingrediënten lijst ook niet ontbreken.

DSC05677.jpg

Het palette sluit met een magneet stripje. Het leuke is dat als je het palette opent de afbeelding van de voorkant doorloopt in de deksel, ook vind je een spiegel in de deksel en dat is altijd handig. In het palette zitten acht kleuren oogschaduw en één highlighter. In totaal zit er 11 g aan producten in dit palette.

DSC05687.JPG

IMG_2527.jpg

Swatchen.

ogen.jpg

Ooglook gemaakt met het palette.

SONY DSC

Ik vind dit palette leuk, de kleurtjes in het palette zijn mooi op elkaar afgestemd. Het pigment van het palette had nog wat feller gemogen als je het mij vraagt, maar ondanks dat kan je zeker mooie ooglooks maken met dit palette. Ik heb alleen een ooglook gemaakt met het palette, maar de highlighter is ook erg mooi, ik heb deze dan ook in de ooglook verwerkt. Ik ben blij met het palette en zal hem zeker nog vaak gaan gebruiken.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s