Essence My only 1 lipstick palette

DSC05511.jpg

Ik heb een aantal lipstick paletten in mijn stash en ik moet toch vaak even wennen aan de paletten omdat het lipstick is die je wat anders aanbrengt dan lipstick in een huls. Desondanks blijf ik altijd erg nieuwsgierig naar lipstick paletten omdat ik eigenlijk niet zonder een product op mijn lippen kan. Ik testte het my only 1 lipstick palette van Essence en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC05486.jpg

Het palette is gemaakt van plastic en is zwart, ik vind dit er erg mooi uitzien omdat de kleuren mooi tot hun recht komen, de deksel is transparant en bevat witte tekst.

DSC05488.jpg

Het palette heeft de naam 01 22 ways to kiss gekregen. Op de achterkant van het palette staat wat meer informatie over het palette en uiteraard ook de ingrediëntenlijst staat er op vermeld.

DSC05498.jpg

in het palette zit 18,7 g aan lipstick. Bij het palette zit een applicator waarmee je de lipstick kan aanbrengen. Ook bevat het palette een mixing zone waarmee je diverse kleuren met elkaar kunt mengen en hierdoor weer nieuwe kleuren kunt creëeren. In het palette zitten twee-en-twintig kleuren lipstick.

DSC05499.JPG

swatch.jpg

Swatchen.

lipstick.jpg

Twee kleuren lipstick aangebracht uit het palette.

DSC05506.jpg

Ik ben eigenlijk best wel onder de indruk van het palette, de lipsticks bevatten best wel wat pigment, de ene kleur uiteraard meer als de andere kleur maar lichtere kleuren zijn vaak wat moeilijker om te zien. De lipstick brengen gemakkelijk aan met een kwastje, voor optimale dekking zijn meerdere laagjes wel nodig, ook bij de randjes moet je het wat dikker aanbrengen omdat die moeilijker te dekken zijn. Maar ik vind de kleuren in het palette leuk en de lipstick voelt ook prettig aan op mijn lippen.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s