Essence Holo rainbow nail polish

DSC05280.jpg

Ik draag eigenlijk altijd nagellak, elke week lak ik mijn nagels wel een ander kleur. Mijn nagellak stash is dan ook erg groot en ik blijf het leuk vinden om nieuwe kleurtjes toe te voegen aan mijn stash. De holo rainbow nagellak van Essence is een nagellak met holografische look en glittertjes in regenboog kleuren, ik testte de nagellak uit en vertel wat ik van de nagellak vind.

DSC05246.jpg

De nagellak zit in een normaal potje die transparant is, waardoor je de nagellak mooi in het potje ziet zitten, de tekst en de dop zijn beide wit.

DSC05253.jpg

Ik ging voor de roze kleur die de naam 04 holo love heeft gekregen. Achterop het potje staat wat meer informatie over de nagellak.

DSC05269.jpg

In het potje zit 8 ml aan nagellak. De nagellak heeft een standaard applicator waarmee je in twee of drie keer je nagels volledig kunt lakken.

IMG_0483

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

DSC05274.jpg

Ik ben aangenaam verrast door de nagellak moet ik zeggen, ik was voor dat ik de nagellak ging gebruiken een beetje bang dat de dekking niet volledig zou zijn en de nagellak meer transparant zou zijn. Bij het eerst laagje wat ik aanbracht was dat inderdaad het geval, maar toen ik een tweede laag aanbracht was de dekking echt super goed. De nagellak blijft niet heel lang zitten en chipt snel, en ik denk dat dat toch wel een dingetje blijft met low budget nagellak.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

2 gedachtes over “Essence Holo rainbow nail polish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s