Max & more True shades eyeshadow palette

DSC05086.jpg

Ik heb echt een zwak voor oogschaduw, als ik een mooi oogschaduw palette tegenkom kan ik het bijna niet laten deze mee te nemen want ik word gewoon erg blij van een mooie ooglook. Een tijdje terug spotte ik het true shades oogschaduw palette van Max & more bij de Action, ik testte het oogschaduw palette uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC05045.jpg

Het oogschaduw palette zit in een doosje, dit is eigenlijk standaard bij Max & more, de doosjes zien er allemaal hetzelfde uit qua patroon.

SONY DSC

Achterop het doosje staat wat meer informatie over het oogschaduw palette, ook de ingrediënten lijst staat achterop vermeld.

DSC05059.jpg

Het palette zelf ziet er niet spectaculair uit, het is gemaakt van plastic maar oogt wel goedkoop. Het palette heeft een transparante deksel waardoor je de oogschaduw al ziet, de tekst op de deksel is zwart.

SONY DSC

Het palette heeft de naam 608 silk glam gekregen. Alle oogschaduw kleuren hebben ook een eigen naam gekregen, dit vind ik erg leuk en had ik totaal niet verwacht van een low budget palette.

DSC05070.jpg

In het palette zit in totaal 12 g aan oogschaduw. Het palette bevat tien oogschaduw kleuren, ook zit er een dubbelzijdige spons applicator in het palette.

DSC05073.JPG

IMG_2616.jpg

Swatchen:01 FROSTED ANGEL – 02 CREME DE LA CREME – 03 MELLOW ORCHID – 04 NOSTALGIA – 05 ROSETTE – 06 DRY ROSE – 07 RUMBA RED – 08 CRUSHED MARRON – 09 PORT ROYALE – 10 CHOCOLATE TRUFFLE

ogen.jpg

Ooglook gemaakt met het oogschaduw palette.

DSC05080.jpg

Ik ben tevreden over het oogschaduw palette, het pigment van de oogschaduw is erg goed en ook kun je de oogschaduw makkelijk blenden. Je kunt erg mooie ooglooks maken met het palette en de kleuren zijn goed op elkaar afgestemd.

Max & more True shades eyeshadow palette €1,44 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s