Catrice Dewy wetlook stick

SONY DSC

Ik heb al veel verschillende highlighters getest en gereviewd, ik word altijd blij van highlighter omdat je je gezicht een extra glans kan geven. De dewy wetlook stick van Catrice is een highlighter die je een soort dauwglans zou geven. Ik testte de highlighter uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC04957.jpg

De highlighter is in penvorm, de huls is gemaakt van plastic en is roze gekleurd, de dop is zilverkleurig en ik vind de combinatie erg mooi.

DSC04958.jpg

De highlighter heeft de naam 010 splash n’ glow gekregen. Op de achterkant staat wat meer informatie over de highlighter.

SONY DSC

De huls heeft aan de onderkant een draaimechanisme waarmee je de stick omhoog en omlaag kunt draaien.

DSC04976.jpg

In de huls zit 6,2 g aan product.

SONY DSC

IMG_8344.jpg

Swatchen.

high.jpg

zonder highlighter                                        met highlighter                            highlighter en foundation

DSC04987.jpg

Ik ben niet erg tevreden over de highlighter stick. De stick heeft weinig pigment en brengt niet heel er fijn aan. Je ziet de highlighter niet terug als je er foundation overheen aanbrengt. Dit soort producten zijn beter om onder foundation aan te brengen want als je het over je foundation aanbrengt kan je foundation gaan verschuiven, ik zou deze highlighter niet aanraden.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s