Essence Mix & match your look palette

SONY DSC

Paletten die voor meerdere doeleindes dienen kunnen heel erg handig zijn, vooal als je bijvoorbeeld op reis gaat zijn dit soort paletten heel erg handig want dit bespaard ruimte in je bagage. Ik testte het mix & match your look palette van Essence uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC04788.jpg

Het palette is gemaakt van stevig plastic en heeft een zwarte kleur, de deksel heeft een doorkijk venster waardoor je de kleuren die in het palette zitten al goed kunt zien, de tekst heeft een witte kleur gekregen.

DSC04791.jpg

Het palette heeft de naam 10 colour up your life gekregen. Achterop het palette staat meer informatie over het palette, ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

DSC04801.jpg

In het palette zit 12,6 g aan producten. In totaal zitten er negen producten in het palette en een mixing zone waar je kleuren in kunt mengen. Je kunt de producten voor je lippen, ogen en gezicht gebruiken. De producten hebben een cremige structuur en veranderen in een poeder bij het aanbrengen.

DSC04810.JPG

IMG_9987.jpg

Swatchen.

lippen.jpg

Producten aangebracht op mijn lippen.

DSC04826.jpg

Ik heb een beetje dubbele gevoelens bij dit palette, de kleuren zijn zeker pigment vol maar ik vind niet alle kleuren even geschikt voor je gezicht, lippen of ogen. Ik heb gekozen om de producten alleen op mijn lippen te gebruiken maar dan ook alleen de kleuren die ik vond passen. Helaas blijven de producten niet lang zitten op mijn lippen dus ik zou dit palette niet aanraden.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s