Catrice Precious pigments loose eyeshadow

DSC04785.jpg

Losse oogschaduw vind ik persoonlijk altijd even wennen, ik ben iemand die graag met meerdere kleuren oogschaduw werkt en als oogschaduw in een palette zit zijn de kleuren vaak mooi op elkaar afgestemd. Het verschil tussen een losse oogschaduw en een vaste oogschaduw is toch dat je bij losse oogschaduw alleen maar losse poeder hebt wat heel erg kan knoeien. Toch testte ik weer eens een losse oogschaduw namelijk de precious pigments eyeshadow van Catrice, ik vertel je mijn ervaring met deze losse oogschaduw.

SONY DSC

De oogschaduw zit in een potje, wat is gemaakt van glas. De deksel van het potje heeft de kleur van de oogschaduw gekregen en dat is erg handig voor als je meerdere kleuren uit dezelfde lijn in je stash hebt zitten.

DSC04755.jpg

Ik heb de oogschaduw in de kleur 030 purple fiction. De naam van de oogschaduw is ook eigenlijk het enige belangrijkste detail wat achterop vermeld staat.

DSC04760.jpg

In het potje zit 2 g aan oogschaduw. De oogschaduw belooft gepigmenteerd te zijn en een intense kleur te hebben, de oogschaduw is verkrijgbaar in metallic en glittereffecten.

DSC04765.JPG

IMG_9980.jpg

Swatchen.

ogen.jpg

alleen de losse oogschaduw gebruikt                       andere kleuren met de losse oogschaduw gebruikt

SONY DSC

Ik ben heel erg onder de indruk van de losse oogschaduw, de kleur is zo intens en goed gepigmenteerd. Ik was erg verrast door hoe de oogschaduw er uitzag op mijn oogleden, ik vind het dan toch wel leuk om de oogschaduw te combineren met andere kleuren oogschaduw maar als je een intense look wilt is deze oogschaduw heel erg geschikt om te gebruiken, ik ga zeker nog vaak experimenteren met deze mooie losse oogschaduw.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s