Catrice Galaxy in a box holographic glow palette

DSC04737.jpg

Highlighter vind ik een geweldig product, je kunt sommige delen van je gezicht meer benadrukken door het gebruik van highlighter. Je hebt highlighter is verschillende varianten dus de keuze is reuze. Ik testte het galaxy in a box holographic glow palette van Catrice uit en vertel wat ik van dit palette vind.

DSC04709.jpg

Het palette is gemaakt van stevig plastic en de deksel is doorzichtig waardoor de highlighters mooi zichtbaar zijn. De tekst op het palette heeft een holografisch effect gekregen en kleuren dus mee.

DSC04715.jpg

Het palette heeft de naam 010 out of space gekregen. Achterop het palette staat meer informatie over de producten die in het palette zitten, ook de ingrediënten lijst staat achterop vermeld.

DSC04722.jpg

In het palette zit 15 g aan producten. Er zitten vier highlighters en een transparante face gloss in het palette. Met de face gloss kun je een natuurlijke glans op je gezicht aanbrengen en een dewy look creëren. De pans zijn vrij groot en dat vind ik erg fijn omdat je er goed met je kwast in kunt dippen.

DSC04726.JPG

IMG_7468

Swatchen.

12

Looks gemaakt met de highlighters, op de eerste foto draag ik geen highlighter en op de tweede foto draag ik wel highlighter.

SONY DSC

Ik ben tevreden over het palette de highlighters hebben voldoende pigment en zien er mooi uit op mijn gezicht, wel moet je de highlighters goed inblenden. Ik heb de face gloss niet uitgebprobeerd omdat mij dit niet heel erg fijn leek.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s