Essence Tint & colour shot

SONY DSC

Ik ben dol op felle lip kleuren, mijn lippen mogen er wel echt uit springen. Daarom ben ik altijd weer opzoek naar mooie nieuwe lip producten die een lekker veel pigment bevatten. Ik was erg benieuwd naar de tint & colour shot van Essence, ik testte dit product uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC04645.jpg

Het flesje van de tint & colour shot is heel klein, en is dus gemakkelijk mee te nemen. Het flesje is gemaakt van stevig plastic en bevat zwarte tekst.

DSC04646.jpg

De tint & colour shot is verkrijgbaar in verschillende kleuren ik heb de kleur 05 classic simplicity. Achterop het flesje staat meer informatie over het product.

SONY DSC

In het flesje zit 1,8 ml aan product. De tint & colour shot belooft een prettige lichte tint textuur, een zijdeachtige matte finish, een medium dekking en een subtiele frisse boost aan de lippen, ook belooft de tint & colour shot langdurige kleur op de lippen.

DSC04659.jpg

De tint & colour shot heeft een korte flock applicator, waarmee je precies het product op je lippen kunt aanbrengen. Ik vind het niet heel fijn dat de applicator een korte steel heeft.

IMG_9035.jpg

Swatchen.

IMG_9986 2.jpg

tint & colour shot aangebracht op mijn lippen.

DSC04665.jpg

Ik ben heel erg tevreden over de tint & colour shot, ik vind de dekking heel erg goed helemaal niet matig, ook blijft de tint & colour shot heel lang op mijn lippen zitten je moet echt poetsen om deze eraf te krijgen. Het duurt even een paar minuten tot de tint & colour shot mat is opgedroogd maar dan is het resultaat echt heel erg mooi.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s