Catrice Holo to prisma holographic stick

SONY DSC

Holografische tinten zijn erg populair op het gebied van make up, er worden diverse holografische make up producten op de markt gebracht, de een beter dan de ander. Catrice doet ook mee in deze trend en heeft een holo to prisma holographic stick in het assortiment, ik testte deze stick uit en vertel wat ik van dit product vind.

DSC04582.jpg

De huls van het product is gemaakt van stevig plastic en heeft een zwarte kleur. De dop heeft een holografisch effect en ook de tekst heeft holografische tinten.

DSC04588.jpg

Achterop de huls staat wat meer informatie over de stick, zo belooft de highlighter een holografisch effect, en je zou een prismatic look creëren als je de highlighter aanbrengt.

DSC04591.jpg

De highlighter heeft de naam 010 hyper cosmos gekregen.

DSC04594.jpg

In de huls zit 6 g aan highlighter. Aan de onderkant van de huls zit een draaimechanisme waarmee je de stick omhoog en omlaag kunt draaien.

DSC04597.jpg

IMG_4900.jpg

Swatchen.

highlighter.jpg

zonder highlighter                                             met highlighter                   foundation over highlighter

DSC04601.jpg

Ik ben erg tevreden over de highlighter stick, er zit veel pigment in de stick en je ziet de kleur geel duidelijk op je gezicht terug, de zilverkleur maakt deze highlighter dan ook echt holografisch. Ik gebruik dit soort producten altijd onder mijn foundation, dit doe ik bewust want als je de stick over foundation zou aanbrengen krijg je een stick die onder de foundation zit en je foundation kan er van gaan verschuiven. Zelfs als er foundation over de highlighter word aangebracht zie je de highlighter nog steeds zitten, al word deze wat minder intens maar alsnog vind ik het heel mooi.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s