Max & More Mascara waterproof long lasting waterproof

DSC04579.jpg

De juiste mascara vinden die alles bied wat je in een mascara zoekt is niet altijd even makkelijk. Ik heb zelf een grote mascara stash en ook al veel soorten mascara’s getest. Ik gebruik zelf vaak low budget merken en ook dit keer testte ik weer een low budget mascara namelijk de waterproof mascara long lasting volume van Max & More.

DSC04551.jpg

De mascara zit op een kaart wat heel erg past bij de make up producten van Max & More, ik vind dit persoonlijk wel heel fijn want zo heb je wel een mascara die nog niet opengedraaid is en eventueel getest.

DSC04558.jpg

Achterop de kaart staat wat meer informatie over de mascara, ook de ingrediëntenlijst van de mascara staat achterop vermeld.

DSC04561.jpg

De mascara zit in een tubetje, dit zie je niet heel vaak bij mascara maar bespaart wel ruimte mocht je deze mee willen nemen in je tas. De tube is basic zwart en heeft witte tekst.

DSC04565.jpg

In het tubetje zit 10 ml aan mascara.

SONY DSC

De mascara heeft een vrij basic borsteltje, ik vind dit soort borsteltjes persoonlijk erg fijn omdat deze echte haartjes heeft en niet van plastic is gemaakt.

mascara.jpg

zonder mascara                                                                         met mascara

DSC04573.jpg

De mascara maakt mijn wimpers wel zwart maar ik zie niet dat mijn wimpers echt volume krijgen met deze mascara. De waterproof functie heb ik niet echt kunnen testen want heb hem niet gedragen tijdens de regen dus ik weet niet of de mascara water overleeft. Het effect wat de wimpers op het plaatje op de verpakking hebben krijg ik zeker niet.

Max & ore Mascara waterproof long lasting volume €0,95 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s