Catrice Creatrice Creamy matt & Vinyl lacquer lip palette

DSC04548.jpg

Lip paletten ik moet er altijd even aan wennen omdat het aanbrengen toch wel wat anders gaat als met een gewone lipstick of lipgloss. Ondanks dat mijn voorkeur wel uit gaat naar een lipstick blijf ik lip paletten toch uit proberen omdat ik er dan toch wel weer benieuwd naar ben. Ik testte twee lip paletten van Catrice uit en vertel wat ik van deze paletten vind.

DSC04524.jpg\

Ik testte het creamy matt en vinyl lacquer paletten uit. De paletten zijn gemaakt van stevig plastic, in de deksel zit een kijkvenster waar je de kleurtjes doorheen kunt zien. Het matte lip palette heeft een matte deksel en het vinyl lacquer palette heeft een glanzende deksel.

DSC04530.jpg

De paletten hebben ook een naam gekregen, het creamy matt palette heeft de naam 010 back to the nudes gekregen en het vinyl lacqer palette heeft de naam 020 embellished boldness gekregen. Achterop de paletten staat meer informatie over de lip producten en ook een korte tutorial over hoe je de lipstick kunt aanbrengen.

DSC04536.jpg

In de deksel van de paletten zit een spiegel. In beide paletten zitten negen lipsticks en ook nog een lip poeder. Ook zit er een applicator bij beide paletten.

Creamy matt lip palette

DSC04539.JPG

IMG_4297.jpg

Swatchen.

matt.jpg

Twee kleuren uit het matte lip palette aangebracht.

Vinyl lacquer lip palette

IMG_4802.jpg

IMG_7182.jpg

Swatchen.

shine

Twee kleuren uit het vinyl lacquer palette aan gebracht.

DSC04542.jpg

Ik ben eigenlijk wel tevreden over beide lip paletten, ze bevatten voldoende pigment en het aanbrengen ging eigenlijk ook wel makkelijk. Ik heb niet de kwastjes uit de paletten gebruikt om de lip producten aan te brengen maar een kwastje uit mijn eigen stash. Het beste resultaat behaalde ik door meerdere laagjes van de lip producten aan te brengen om een optimaal kleur resultaat te krijgen.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s