Catrice Light spectrum strobing brick

DSC04386.jpg

De strobing trend zie je steeds vaker bij merken, strobing vervangt het hevige contouren maar met strobing kun je de contouren van je gezicht mooi benadrukken op een wat natuurlijkere manier. Ik testte de light spectrum strobing brick van Catrice, dit is een mooie highlighter en ik vertel wat ik van deze highlighter vind.

DSC04361.jpg

Het doosje van de highlighter is gemaakt van stevig plastic, de deksel is doorzichtig waardoor je de highlighter mooi kunt zien, de tekst op het doosje is zwart.

DSC04357.jpg

De highlighter is verkrijgbaar in drie kleuren, ik heb de 030 candy cotton. Achterop het doosje staat wat meer informatie over de highlighter en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

DSC04369.jpg

In het doosje zit 8,8 g aan highlighter. De highlighter bevat vijf kleuren die samen een mooi geheel vormen, ik je zou de highlighter kleuren ook los kunnen gebruiken maar het is wel lastig de kleuren op je kwast aan te brengen omdat de vakjes niet super groot zijn.

DSC04373.JPG

IMG_0520.jpg

Swatchen.

highlighter.jpg

zonder highlighter                                                       met highlighter

DSC04378.jpg

Ik vind de highlighter persoonlijk iets te subtiel, dit kan wel mooi zijn als je een hele naturelle look wilt creëren maar ik houd er persoonlijk wel van als de highlighter echt van me gezicht spat bijwijze van. Ik mis toch de glans in deze highlighter en of dit ligt aan de meerdere kleuren dat weet ik niet maar ik vind hem gewoon niet fel genoeg.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s