Essence Easy 2 use jumbo eyeliner pen

DSC04306kopie.jpg

Eyeliner pennen zijn er in verschillende varianten, In het schap van Essence kwam ik een tijd geleden de easy 2 use jumbo eyeliner pen tegen. Eerder testte ik al gewone variant van deze eyeliner pen uit en was wel benieuwd hoe zo’n dikke variant zou bevallen. Ik testte de eyeliner pen uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC04275.jpg

De eyeliner pen heeft een zwarte huls met gouden/oranje letters en zoals je al kon verwachten is de eyeliner uiteraard vrij groot.

DSC04281.jpg

Achterop de eyeliner pen staat nog wat meer informatie over de eyeliner, zo word er beloofd dat je meerdere eyeliner stijlen kunt creëren met deze jumbo eyeliner pen.

DSC04285.jpg

De pen bevat 2 ml aan eyeliner.

DSC04293.jpg

De tip van de eyeliner is ook vrij groot in vergelijking met andere eyeliners, en daarom ben ik nogal verbaast dat er word beloofd dat je meerdere eyeliner stylen kan creëren.

IMG_1408.jpg

Swatchen.

IMG_4763.jpg

Eyeliner aangebracht.

DSC04297.jpg

Deze eyeliner is geen succes voor mij helaas, ik vind het erg lastig om de pen vast te houden omdat deze zo dik is. Ik vind het ook lastig om een strakke lijn te trekken door de grote tip. Ook zie je eigenlijk nagenoeg niks terug op mijn oogleden van de eyeliner omdat er op mijn ooglid weinig pigment van de eyeliner komt.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s