Catrice Spectra light effect nail lacquer

DSC03978.jpg

Mijn nagellak stash is enorm groot en toch blijf ik het leuk vinden om nieuwe kleuren uit te testen, mijn nagels voelen heel kaal zonder een mooie nagellak. De spectra light effect nail lacquers van Catrice hebben een holo en duo chroom effect en beloven een hoogglans finish. Ik testte een nagellak kleurtje uit deze collectie uit en vertel wat ik van de nagellak vind.

DSC03950.jpg

Het potje waar de nagellak inzit ziet er niet speciaal uit, de tekst op het potje is ook niet spectaculair dus eigenlijk is het een heel basic potje die niet extra opvallen zou zijn in mijn stash.

DSC03956.jpg

De nagellak is verkrijgbaar in vijf kleuren ik heb de roze/paarse kleur gekozen en die heeft de naam 02 IRIDESCENT ILLUSION gekregen. Achterop het potje staat wat meer informatie over de nagellak.

DSC03963.jpg

De nagellak heeft een wat bredere applicator wat ik persoonlijk wel fijn vind, want zo kun je je nagels goed raken in twee keer.

IMG_8860.jpg

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

DSC03974.jpg

Ik ben enthousiast over de kleur van de nagellak ik vind het effect van de nagellak echt heel erg leuk. De glanzende finish viel me wat tegen maar ik draag altijd een top coat over mijn nagellak. Ik vond het wel super jammer dat de nagellak weer snel chipte en eigenlijk met drie dagen was de nagellak zo beschadigt dat ik deze van mijn nagels heb gehaald omdat ik het er niet mooi meer uit vond zien.

Catrice Spectra light effect nail lacquer €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s