The voice Pink sky eau the toilette

DSC03885.jpg

The voice is een populair televisie programma in vele landen. Sinds een tijdje worden er ook eau the toilette’s verkocht van The voice voor in zowel vrouwen als mannen varianten. Ik testte een geurtje uit van The voice en vertel wat ik van de geur vind.

SONY DSC

Over het uiterlijk van het flesje hoef ik niet heel veel te vertellen het is namelijk overduidelijk een microfoon, wat uiteraard ook super toepasselijk is voor een geurtje van The voice. Dit geurtje zat niet in een doosje.

DSC03876.jpg

In het flesje zit 15 ml aan eau the toilette, ze hebben de geuren ook in grotere verpakkingen. De geur heet pink sky en heeft een bloemige geur.

DSC03877.jpg

De eau the toilette heeft gouden details en dit loopt dus door tot de verstuiver. Er komt niet heel veel eau the toilette in één keer uit en dat vind ik best prettig.

DSC03881.jpg

Ik vind de eau the toilette erg lekker ruiken, niet een hele overweldigende geur maar juist goed. Ik vind dat deze eau the toilette’s ook erg geschikt zijn voor wat jongere meiden omdat eau the toilette niet heel zwaar is en de geur ook wel wat vervliegt door de dag heen.

The voice pink sky eau the toilette 15 ml €4,99 – Momenteel verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s