Essence Moonlight eyes cream eyeshadow

DSC03541.jpg

Mono oogschaduw gebruik ik persoonlijk niet heel vaak, maar zo af en toe is het best wel handig als je even snel een ooglook wilt maken of gewoon even een basic look zonder teveel kleuren. Toen ik de moonlight cream eyeshadow van Essence tegen kwam was ik wel benieuwd naar deze oogschaduw. Ik testte de oogschaduw uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC03511.jpg

De oogschaduw zit in een potje, ik durf niet te zeggen of het potje gemaakt is van glas of dat het een heel hard plastic soort is. Op de deksel zit een afbeelding waar de kleur al een beetje op staat afgebeeld, de kleur die ik heb zou zilverachtig zijn.

DSC03515.jpg

De oogschaduw is verkrijgbaar in vier kleuren, ik heb de kleur 01 angel.

DSC03525.jpg

In het potje zit 7 g aan oogschaduw. De textuur van de oogschaduw zou zijdezacht zijn, ook zou de oogschaduw gemakkelijk aan te brengen zijn en hoe meer laagjes je zou aanbrengen hoe intenser de kleur zou worden.

SONY DSC

IMG_7817

Swatchen.

Untitled.jpg

Oogschaduw aangebracht op mijn ogen.

DSC03534.jpg

Ik ben niet heel enthousiast over de oogschaduw, door de cream textuur loop de oogschaduw makkelijk in de lijntjes van je oogleden, vooral als de oogschaduw er een paar uur opzit zie je dit heel goed. Ook het pigment viel me best wel tegen, ik heb meerdere laagjes van de oogschaduw aangebracht maar ik vond niet dat de kleur intenser werd helaas.

Essence Moonlight eyes cream eyeshadow – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s