Catrice Prime and fine poreless blur primer

SONY DSC

Ik heb diverse primers in mijn stash, ik ben dan ook altijd benieuwd naar nieuwe primers omdat ze make up toch beter op hun plek laten zitten. Toen Catrice met de prime and fine poreless blur primer kwam was ik dan ook erg nieuwsgierig of deze primer zou doen wat deze belooft. Ik testte de primer uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC03484.jpg

De primer zit in een normale tube die Catrice altijd gebruikt, alleen dit keer staat er een tekst op wat wel opvalt en wat de andere tubes niet hebben.

DSC03489.jpg

Achterop de primer staat meer informatie over de primer, zo belooft de primer matterend te zijn, een soft focus effect te hebben en een mousse structuur te hebben. Ook de ingrediënten lijst staat achterop vermeld.

DSC03499.jpg

In de tube zit 30 ml aan primer. De primer heeft een niet al te grote opening waar de primer uitkomt, dus er komt niet heel veel primer in één keer uit.

IMG_7814

Swatchen.

primer

zonder primer                                               met primer

DSC03503.jpg

De primer houd mijn make up goed op zijn plek, van de mousse structuur merk ik weinig vind de primer net zo dun als andere primers. Ook zie ik niet dat mijn poriën minder worden met gebruik van de primer. Ik weet niet of de primer matteert want ik heb niet echt een glimmende huid dus dit was moeilijk te testen. Ik zou de primer niet persé aanraden, er zijn toch andere primers die ook mijn make up prima op zijn plek houden, en aangezien deze primer niet alles doet wat deze belooft ben ik niet super enthousiast.

Catrice Prime and fine poreless blur primer €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s