Essence Kiss the mermaid lipstick

DSC02761.jpg

Toen Essence the kiss…. lipstick lijn uitbracht, was dit erg spannend. Het zijn namelijk lipsticks die door de ph waarde van je lippen van kleur veranderen, dus het is altijd spannend hoe de kleur uitpakt. Ik testte een lipstick uit deze lijn uit en vertel wat ik hiervan vind.

SONY DSC

Op de huls van de lipstick staat een zeemeermin afgebeeld, de huls oogt een beetje kinderlijk als ik heel eerlijk ben. De andere hulzen van de lipsticks van Essence zijn wat strakker maar misschien kun je die lipsticks niet met elkaar vergelijken.

SONY DSC

Achterop de lipstick staat de naam deze lipstick heeft de naam 03 become mermaizing gekregen. Ook staat er wat meer informatie over de lipstick achterop de huls.

SONY DSC

De lipstick heeft een blauwe kleur waarvan je op het eerste moment denkt wow heftig maar omdat je weet dat de kleur niet blauw zal uiten op je lippen, is het niet echt een probleem. In de huls zit 4,8 g aan lipstick.

DSC02756.jpg

IMG_8434.jpg

Swatchen.

IMG_6338.jpg

Lipstick aangebracht op mijn lippen.

DSC02765.jpg

Ik vind de kleur die de lippenstift afgeeft erg mooi, de kleur is wat lichter roze maar oogt op mijn lippen donkerder dan tijdens het swatchen. Ik vind het effect erg bijzonder wat deze lippenstift geeft omdat je eigenlijk niet verwacht dat er zo’n mooi roze kleurtje vanaf komt.

Essence Kiss the mermaid lipstick €1,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s