Essence Trend editie Fall back to nature

SONY DSC

De trend editie Fall back to nature van Essence staat helemaal in het teken van de herfst. Op de producten staan vallende bladeren afgebeeld en ook de kleuren passen perfect bij de herfst. Ik testte een aantal producten uit deze trend editie uit en vertel wat ik van deze producten vind.

SONY DSC

Ik testte het highlighter en blush palette, eyeshadow palette, I love extreme crazy brown mascara en de eau de toilette.

DSC02665.jpg

Het highlighter & blush palette is gemaakt van heel stevig karton en ziet er heel mooi uit het palette is zwart met goud en ondanks dat het van karton gemaakt is vind ik het niet goedkoop ogen.

SONY DSC

Achterop het palette staat wat meer informatie over het palette, ook de naam van het palette staat achterop vermeld, het palette heet 01 you’re so beautiFALL. Ook de ingrediënten lijst staat achterop vermeld.

DSC02673.jpg

In het palette zitten 5 highlighters en 5 blushes. De producten hebben ieder ook een naam gekregen, in het palette zit in totaal 28,9 g aan poeder.

SONY DSC

IMG_5426.jpg

Swatchen.

blush.jpg

Link zonder highlighter & blush en rechts met highlighter & blush

Ik heb alle kleuren getest van de blush en highlighter en ze zijn erg pigment vol, ik vind niet alle kleuren even geschikt om te gebruiken maar om de combinaties te mixen kunnen er wel mooie effecten ontstaan.

DSC02679.jpg

Het oogschaduw palette is net zoals het blush & highlighter palette is ook gemaakt van stevig karton, het palette ziet er leuk uit met de vallende blaadjes die erop staan.

DSC02684.jpg

Achterop het palette staat de naam die 01 i love fall most of all luid, ook staat er een tutorial op hoe je een look kunt maken en de ingrediënten lijst.

DSC02687.jpg

Als je het palette opent staat er in de deksel een tekst wat er leuk uitziet. In het palette zitten tien kleuren die allemaal een naam hebben gekregen Er zitten 5 matte kleuren en 5 shimmer kleuren in het palette. Er zit 12,4 g oogschaduw in het palette.

DSC02691.JPG

IMG_0691

Swatchen.

oog.jpg

Ooglook gemaakt met het palette.

Ik vind het een mooi palette, de kleuren passen mooi bij de herfst die erin zitten en je kunt er mooie ooglook mee maken. Ook heeft de oogschaduw veel pigment.

DSC02696.jpg

De huls van de mascara is bruin en er staan gouden blaadjes op wat er leuk uitziet.

DSC02701.jpg

De mascara heeft de naam 01 stay natural gekregen.

SONY DSC

De mascara belooft bruine wimpers met  extreme volume. Er zit 12 ml aan mascara in de huls.

DSC02709.jpg

De mascara heeft een basic borsteltje wat is gemaakt van plastic, ik houd persoonlijk niet echt van dit soort borstels bij mascara.

mascara.jpg

zonder mascara                                                                    met mascara

Ik ben niet echt enthousiast over de mascara, de bruine kleur zorgt zeker voor een naturelle ooglook maar de mascara geeft geen volume zoals er belooft word.

DSC02718.jpg

De eau de toilette zit in een rood doosje, aan de randen van het doosje staan een soort 3d blaadjes gedrukt wat er leuk uitziet en grappig aanvoelt.

SONY DSC

Achterop het doosje staat wat meer vermeld over de noten die in gebruikt zijn voor deze eau de toilette, ook de ingrediënten lijst staat achterop vermeld.

DSC02723.jpg

In het flesje zit 30 ml aan eau de toilette.

DSC02728.jpg

In het flesje zit een 3d effect waar love opstaat wat er erg leuk uitziet.

SONY DSC

DHet flesje heeft een fijne verstuier waar niet teveel parfum uitkomt in één keer wat ik persoonlijk erg fijn vind.

Ik vind de geur van de eau de toilette erg lekker.

DSC02738.jpg

Ik vind de collectie er erg mooi uit zien en vind dat Essence weer een hele mooie collectie heeft weten neer te zetten. De collectie past perfect bij de herfst en ik ben tevreden over alle producten op de mascara na erg fijn.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s