Catrice Filter in a box Photo perfect finishing palette

DSC02560kopie.jpg

Paletten waar meerdere poeder producten inzitten, zie je steeds vaker. Sommige paletten worden steeds luxer en ook Catrice heeft een aantal paletten in het assortiment zitten waar meer poeder producten inzitten. Ik testte het filter in a box photo perfect finishing palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

SONY DSC

Het palette is gemaakt van stevig plastic en ziet er strak uit. De onderkant van het palette is zwart en heeft een doorzichtige deksel.

DSC02538.jpg

Achterop het palette staat meer informatie over het palette, ook de ingrediënten lijst staat achterop vermeld. Ook de naam van het palette staat achterop vermeld en die luid 010 camera ready!

DSC02545.jpg

In het palette zit vijf poeders, een blauwe, gele, roze en bruine poeder en een special effect top coat. Eigenlijk zijn het vijf poeders om je gezicht mee af te poederen.

DSC02551.JPG

IMG_1012.jpg

Swatchen.

poeder.jpg

zonder poeder                                                         met poeder

Ik heb de gele poeder uit het palette gebruikt om mijn gezicht af te poederen.

gezicht.jpg

zonder poeder                                                               met poeder

Ik heb geprobeerd met de andere poeders mijn gezicht te contouren, de bruine poeder heb ik gebruikt als bronzer, de roze als blush en de special effect top coat heb ik gebruikt als highlighter.

SONY DSC

Ik vind het palette er mooi uitzien, wat ik wel heel jammer vind dat het eigenlijk toch vier poeders zijn voor het gezicht, de bruine kleur kun je zeker als bronzer gebruiken, maar ik denk toch wel dat deze kleur meer bedoeld is om af te poederen. De roze kleur vind ik niet geschikt als blush want die zie je gewoon echt niet terug. De special effect topper is wel heel geschikt als highlighter en die zie je mooi terug. Ik vind het palette best duur als ik zie wat je ermee kan en ik weet gewoon dat er veel goedkopere paletten te koop zijn die wel alles bevatten om je gezicht helemaal camera ready te maken.

Catrice Filter in a box Photo perfect finishing palette €9,89

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s