Essence Superlast 24 h eyebrow pomade pencil waterproof

DSC02510.jpg

Mijn wenkbrauwen vind ik wel belangrijk, door een product te gebruiken kun je net wat meer vorm geven aan je wenkbrauwen en uiteraard ook een kleur. Ik heb verschillende wenkbrauw producten in mijn stash, van potloden tot poeders en wenkbrauw gel van alles zit er in mijn stash mandje. Essence heeft een superlast 24 h eyebrow pomade pencil waterproof in het assortiment en ik was erg benieuwd wat dit product voor mijn wenkbrauwen zou doen, ik testte het uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC02513.jpg

Het potlood zit in een basic verpakking, het lijkt op het eerste gezicht een gewoon potlood namelijk. Het potlood is verkrijgbaar in drie kleuren ik ben voor een donkere kleur gegaan namelijk de 30 dark brown.

SONY DSC

Het potlood heeft een draai meghanisme waardoor je het potlood gemakkelijk omhoog en omlaag kunt draaien, ik vind dit persoonlijk altijd erg fijn. Het potlood zou een geïntegreerd slijpertje hebben.

DSC02525.jpg

Achterop het potlood zit een siliconen borsteltje waar je de wenkbrauwen mee kunt doorkammen.

DSC02520.jpg

In de huls zit 0,31 g aan product.

IMG_1643.jpg

Swatchen.

wenkbrauwen.jpg

zonder potlood                                                                          met potlood

DSC02531.jpg

Ik heb gemengde gevoelens bij dit potlood, ten eerste het product heeft een romige structuur wat wel gemakkelijk aanbrengt. Je ziet duidelijk verschil bij de voor en na foto, want je ziet duidelijk dat mijn wenkbrauwen veel meer kleur hebben. Toch zie ik ook duidelijk nog lichte plekken in mijn wenkbrauwen. Hoe dikker ik het potlood aanbreng hoe onnatuurlijker het eruit ziet. Mijn voorkeur gaat toch wel uit naar poeder.

Essence Superlast 24 h eyebrow pomade pencil waterproof €1,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Advertentie

2 gedachtes over “Essence Superlast 24 h eyebrow pomade pencil waterproof

  1. Ik heb dit product voor het eerst gekocht en ontdekte dat de puntenslijper aan de andere kant van het borsteltje zit. Heel handig! Je kunt het borsteltje eruit halen en dan komt de kleine puntenslijper tevoorschijn. Ik weet dat deze review al ouder is maar ik vond het toch nuttig om te delen. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s