Max & More Foundation matt

DSC02221.jpg

Dat Action al jaren make up in het assortiment heeft is bekend bij vele, al veel make up producten hebben de afgelopen jaren de revue gepasseerd maar één belangrijk product bleef altijd uit en dat was foundation. Tot ik een aantal weken geleden eindelijk een foundation zag in het make up assortiment van Action. Ik testte de foundation uit en vertel wat ik van de foundation vind.

DSC02196.jpg

De foundation is van het huismerk Max & More wat Action al jaren verkoopt. De foundation zit in een doosje wat helemaal past bij de andere producten van Max & more.

DSC02197.jpg

Achterop het doosje staat wat meer informatie over de foundation, ook de ingrediënten lijst staat achterop het doosje vermeld.

DSC02206.jpg

De foundation zit in een tube en dat past wel bij de producten van Max & More. De foundation is in verschillende kleuren verkrijgbaar, ik ging voor de kleur 122 natural beige.

DSC02211.jpg

In de tube zit 30 ml aan foundation. De tube heeft een kleine opening waardoor niet teveel foundation in één keer uitkomt, ik vind dit persoonlijk een voordeel.

IMG_2534.jpg

Swatchen.

foundation.jpg

zonder foundation                                       met foundation

DSC02216.jpg

Ik ben tevreden over de foundation. De kleur past erg goed bij mijn gezicht en ik vind de dekking ook erg goed. De foundation smeert fijn uit op mijn gezicht en is mooi egaal. Ook de matte finish van de foundation vind ik super fijn.

Max & More Foundation matt €1,49 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s