Catrice Light illusion loose powder

SONY DSC

Gezichtspoeder gebruik ik dagelijks, mijn stash is dan ook redelijk uitgebreid met verschillende poeders. Ik testte een losse poeder van Catrice en dit keer is het de light illusion loose powder, deze poeder heeft een gele kleur en zou licht vangen. Ik testte de poeder uit en vertel wat ik ervan vind.

DSC01896.jpg

Het doosje waar de poeder in zit is gemaakt van stevig plastic en heeft een zwarte deksel, de tekst op de deksel heeft een gele kleur wat weer mooi samen valt met de kleur van de poeder.

DSC01902.jpg

De poeder is yellow matt. Achterop het doosje staat meer informatie over de poeder en ook de ingrediënten lijst staat achterop vermeld.

DSC01906.jpg

In het doosje zit 11 g aan poeder, In het bakje waar de poeder inzit zitten gaatjes waar de losse poeder uit komt, ik tik dan wat poeder in de deksel en breng het dan aan met mijn kwast vanuit de deksel op mijn gezicht. De poeder bevat zachtgele klei.

DSC01908.jpg

IMG_3320.jpg

Swatchen.

poeder.jpg

zonder poeder                                              met poeder

Mijn conclusie over de poeder is redelijk neutraal eigenlijk, ik zie persoonlijk totaal geen verschil als ik deze poeder pak of de gewone witte variant van Catrice. Ik zie geen licht val op mijn gezicht en heb gelukkig totaal geen gele gloed. Ik kan nou niet zeggen dat ik deze poeder echt bijzonder vind. Ik ben toch persoonlijk doller op vaste poeders.

Catrice Light illusion loose powder €5,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s