Biocura Nagellak

DSC01728.jpg

Mijn nagels hebben iedere week een andere kleur, mijn nagellak stash is dan ook enorm. Toch vind ik het altijd leuk om nieuwe nagellak te testen. Bij de Aldi kwam ik nagellak tegen en ik was wel benieuwd naar deze nagellak en nam een exemplaar mee. Ik testte de nagellak en vertel wat ik hiervan vind.

DSC01703.jpg

De nagellak zit in een doosje die zwart is met witte tekst, de randen van het doosje hebben de kleur van de nagellak. Ook staat er een afbeelding op dat de nagels gelakt zijn.

SONY DSC

Achterop het doosje staat wat meer informatie over de nagellak ook de ingrediënten lijst staat achterop vermeld. Ik heb voor de kleur 27 Bloody red gekozen, er waren meerdere kleuren verkrijgbaar.

DSC01712.jpg

Het potje van de nagellak is niet zo heel groot en heeft een basic formaat. In het potje zit 8,5 ml aan nagellak.

SONY DSC

De nagellak heeft een normale applicator en dekt met twee laagjes erg mooi, ik vind dat de kleur beter tot zijn recht komt met twee laagjes dan met één.

SONY DSC

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

SONY DSC

Ik ben niet heel erg enthousiast over de nagellak, ik vind de kleur erg mooi, alleen de nagellak chips erg snel en blijft niet zo lang zitten moest binnen twee dagen toch echt een aantal nagels opnieuw lakken en dat vond ik minder prettig. Ik weet dat ik niet heel veel mag verwachten. De nagellak zou een crémige substantie hebben alleen hier heb ik niks van gemerkt met het aanbrengen.

Biocura Nagellak €1,99 – Verkrijgbaar bij Aldi.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s