Catrice All matt plus shine control powder

DSC01445kopie.jpg

Ik poeder mijn gezicht altijd af en heb dan ook diverse poeders in mijn stash zitten. De laatste tijd gebruik ik vaak transparante poeders omdat deze bij elke foundation passen. Toen Catrice met de all matt plus shine control powder kwam was ik dan ook erg benieuwd naar deze poeder. Ik testte de poeder uit en vertel wat ik hiervan vind.

DSC01424.jpg

Het doosje is gemaakt van stevig plastic en heeft een doorzichtige deksel, waardoor je de poeder al kan zien. Ik vind de zilveren glimmende letters op het doosje mooi in combinatie met de witte poeder.

DSC01428.jpg

Achterop het doosje staat meer informatie over de poeder. Ook de ingrediënten lijst staat achterop vermeld. De poeder heeft de naam 001 universal gekregen.

DSC01432.jpg

In het doosje zit 10 g aan poeder. In de poeder zelf staat ook tekst gedrukt en dat vind ik er mooi uitzien. Verder belooft de poeder tot 12 uur te blijven zitten en matterend te zijn, de textuur zou olie vrij zijn, en een frisse en elegante teint geven.

SONY DSC

IMG_0977

Swatchen.

poeder.jpg

zonder poeder                                                         met poeder

SONY DSC

Ik ben wel tevreden over de poeder, ik zie daadwerkelijk verschil als ik de poeder wel of niet gebruikt heb. Mijn gezicht ziet er direct matterend uit en omdat de poeder transparant is zie je hem niet terug up je gezicht wat ik fijn vind. Ik vind het een luchtige poeder die zijn werk goed doet.

Catrice All matt shine control powder €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s