Miss Sporty Lipliner

DSC01419.jpg

Lipliner vind ik altijd mooi om te gebruiken, je kunt je lippen er mooi mee contouren, en het zorgt ervoor dat je lippenstift niet uitloopt. Ik heb verschillende kleuren lipliners in mijn stash, en ik besloot weer eens een nieuwe kleur te proberen. Dit keer probeerde ik een lipliner van Miss Sporty.

DSC01401.jpg

De huls van de lipliner is basic, de huls heeft dezelfde kleur als de kleur van de lipliner, dit is wel handig want zo vind je hem gemakkelijk terug in je stash.

SONY DSC

Helaas staat er niet veel informatie op de huls over de lipliner en ik kan dan ook niet terug vinden hoeveel gram aan lipliner er in dit potlood zit. De kleur is helaas niet meer leesbaar omdat deze lipliner al wat langer in mijn reviewbak ligt.

DSC01410.jpg

Je kunt de lipliner slijpen met een puntenslijper om de punt weer scherp te krijgen. Ik raad wel aan om potloden te slijpen met een puntenslijper die speciaal geschikt is voor make up.

IMG_8628.jpg

Swatchen.

lippen.jpg

alleen lipliner aangebracht                                                      lipliner en lippenstift aangebracht

SONY DSC

Ik ben wel tevreden over de lipliner, de kleur is wel wat lichter maar als je hem wat dikker aanbrengt zie je hem wel terug. Als je je lippen inkleurt met lippenstift zie je de lipliner sowieso niet meer terug natuurlijk tenzij je een lichtere kleur dan de liner neemt maar dat vind ik persoonlijk niet zo mooi. Ik heb een lippenstift van W7 gebruikt in de kleur Silk en die past mooi bij deze lipliner.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s