Catrice Art couleurs collection palette & eyeshadows

SONY DSC

Tegenwoordig zie je bij steeds meer merken paletten die jezelf kunt vullen met producten, het ene merk kiest voor producten voor het gezicht en het andere merk kiest voor oogschaduw. Catrice heeft sinds een tijdje ook paletten die je kunt vullen met oogschaduw in het assortiment. Ik stelde mijn eigen palette samen en vertel wat ik van dit concept vind.

DSC01326.jpg

Het palette is gemaakt van plastic en heeft een zwarte deksel, waar het vernieuwde Catrice logo op staat. De oogschaduw doosjes zijn gemaakt van plastic en zien er verder doorzichtig uit met wederom het nieuwe logo van Catrice op de deksel.

DSC01332.jpg

In de deksel van het palette zit een spiegel. Als je het palette opent zie je vier lege vakjes waar je dus een oogschaduw kleurtje naar keuze in kunt drukken.

DSC01351.jpg

De oogschaduw heeft ook wel een handig concept gekregen, je kunt namelijk hier vierkante gedeelte waar de kleur inzit heel makkelijk eruit drukken, en dan het kleurtje in het palette doen.

DSC01360.jpg

Zo ziet het oogschaduw doosje eruit zonder de oogschaduw.

DSC01369.jpg

Achterop de oogschaduw kleuren staan de namen van de kleuren afgebeeld, ik heb voor de volgende kleuren gekozen: 030 Metallic lights – 160 Silicon violet – 200 Pumpkin spice, so nice! – 180 Blueboutin.

DSC01364.jpg

In vind het palette er heel mooi uitzien als deze is gevuld met de oogschaduw, ik vind het ook leuk dat je keuze heb uit zowel matte als shimmer oogschaduw kleuren.

DSC01356.JPG

IMG_3692.jpg

Swatchen.

oogschaduw.jpg

Ooglook gemaakt met de oogschaduw.

DSC01372.jpg

Ik ben tevreden over de oogschaduw, het pigment is goed en je kunt er een leuke look me maken. Misschien iets gewaagder maar ik hou wel van een beetje experimenteren met oogschaduw. Ook het systeem van de oogschaduw uit het doosje halen vind ik handig bedacht. Het palette vind ik een mooie uitstraling hebben, de spiegel vind ik handig en de oogschaduw klikt er gemakkelijk in.

Catrice Art couleurs collection palette €2,89 oogschaduw €2,89 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s