Catrice Chrome infusion nail lacquer

DSC01272.jpg

Mijn nagels lak ik elke week weer in een andere kleur, mijn nagellak stash is dan ook enorm. Toch kan ik het niet laten nieuwe nagellak aan mijn stash toe te voegen als ik een mooie kleur tegen kom. Toen ik de Chrome infusion nail lacquer van Catrice tegenkwam was ik direct benieuwd wat het effect van deze nagellak zou zijn. Ik testte een kleur uit deze lijn uit en vertel wat ik van deze nagellak vind.

DSC01253.jpg

De nagellak zit in een flesje wat Catrice steeds vaker gebruikt voor hun nagellakjes, ik vind dat de flesjes een luxe uitstraling hebben en er mooi uitzien. De tekst op het flesje is zilverkleurig.

DSC01257.jpg

Achterop het flesje staat meer informatie over de nagellak, de nagellak belooft een metallic effect, een langhoudende formule en een glanzende finish. De nagellak is verkrijgbaar in verschillende kleuren ik heb een rode kleur die de naam 04 unexpected red heeft gekregen.

DSC01261.jpg

Het flesje heeft een dubbele dop, ook dit doet Catrice steeds vaker met hun nagellak. Ik vind het een prima keuze van Catrice. In het flesje zit 10,5 ml aan nagellak.

IMG_5136.jpg

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

DSC01270.jpg

Ik ben echt heel tevreden over de nagellak, ik vind de kleur en het effect van de nagellak erg mooi, met twee laagjes dekt de nagellak perfect. Ik vind dat de nagellak echt lang mooi blijft. Ik draag op het moment dat ik dit schrijf de nagellak vier dagen en het is nog nauwelijks beschadigd, moet ik wel zeggen dat ik niet weet of dat dit te maken heeft met iconails top coat van Catrice waarmee ik de nagellak gesealed heb of dat de structuur van deze nagellak ook gewoon top is.

Catrice Chrome infusion nail lacquer – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s