Essence Trend editie Adventure awaits – get sunkissed

DSC00951kopie.jpg

De trend editie Adventure awaits – get sunkissed is geïnspireerd door de schoonheid van afrika en het verre oosten, zo weerspiegelen de beautyproducten de invloed van verschillende culturen. Ik testte vier producten van deze collectie uit en vertel wat ik van de producten vind.

DSC00944.jpg

Ik testte het bronzing eyeshadow palette, metalic blush,  jumbo bronzer en metallic lipstick uit de trend editie uit, deze producten spraken me het meeste aan. Het logo wat deze trend editie heeft komt terug op alle producten.

SONY DSC

De jumbo bronzer heeft een doosje dat is gemaakt van stevig plastic, de deksel is doorzichtig en daardoor kun je de bronzer goed zien.

DSC00971.jpg

De bromzer is verkrijgbaar in twee kleuren in ben gegaan voor de tweede kleur die de naam 02 our happy place heeft gekregen. Achterop het doosje staat ook de ingrediënten lijst vermeld.

DSC00975.jpg

De bronzer heeft twee kleuren de zijkanten zijn licht en binnenin zit echt de bronzer kleur. Je kunt de kleuren als het ware gemengd gebruiken dit is net wat je persoonlijke voorkeur heeft. De bronzer heeft een mooi patroontje gekregen en oom een lichte shimmer. in het doosje zit 20 gram aan bronzer.

DSC00978.jpg

IMG_8637.jpg

Swatchen.

bronzer.jpg

zonder bronzer                                             met bronzer

Ik vind de bronzer mooi uitkomen op mijn gezicht, omdat ik persoonlijk van een wat donkerdere tint bronzer houd heb ik meerdere laagjes aangebracht en ben ik tevreden met het resultaat de shimmer zie je eigenlijk niet terug.

DSC00957.jpg

Het doosje van de blush is van hetzelfde materiaa; als het doosje van de bronzer, ook de deksel is doorzichtig en dat ik fijn omdat je gelijk kunt zien of de kleur van de blush je wel of niet aanspreekt.

SONY DSC

De blush is verkrijgbaar in één kleur die de naam 01 wanderlust feeling heeft gekregen. De ingrediënten lijst staat achterop het doosje vermeld.

DSC00964.jpg

De blush heeft ook een mooi patroon gekregen dit moet de wereldkaart voorstellen, in het doosje zit 9 gram aan blush.

DSC00966.jpg

IMG_8969.jpg

Swatchen.

blush.jpg

zonder blush                                                           met blush

Met swatchen vond ik het pigment van de blush heel erg goed, maar op mijn gezicht zie ik de blush bijna niet terug dit vind ik erg jammer.

DSC00996.jpg

Het doosje van het oogschaduw palette is gemaakt van stevig karton en heeft mooie kleuren combinaties vind ik, ook de tekening op het doosje vind ik erg leuk.

SONY DSC

Achterop het doosje staat de naam weergeven die luid 01 collect moments, not things! Ook staat er een kleine tutorial achterop hoe je de kleuren kunt gebruiken en uiteraard mag de ingrediënten lijst niet ontbreken.

DSC01002.jpg

In het palette zitten zes keuren oogschaduw, in het palette zit 12 gram aan oogschaduw. De binnenkant van het palette is ook erg mooi vormgegeven.

DSC01005.JPG

IMG_4780.jpg

Swatchen:joyful moment – golden moment – sweet moment – unforgettable moment – beautiful moment – wow moment.

ogen.jpg

Ooglook gemaakt met het palette.

Ik vind de oogschaduw kleuren erg mooi, het pigment is erg intens en je kunt er mooie ooglooks mee creëren.

DSC00981.jpg

De metallic lipstick heeft een mooie huls gekregen vind ik persoonlijk, ik hou wel van de mooie gouden details die deze huls heeft gekregen.

DSC00985.jpg

De lipstick is verkrijgbaar in twee kleuren en ik heb voor de donkerste kleur gekozen die de naam 01 kisses from the orient! gekregen.

DSC00990.jpg

De lipstick heeft een berry plump kleur en heeft een metallic effect. In de huls zit 3,5 gram aan lipstick.

DSC00991.jpg

IMG_4880.jpg

Swatchen.

IMG_4936.jpg

Lipstick aangebracht op mijn lippen.

Ik ben erg tevreden over de lipstick, er zit veel pigment in en de kleur is lekker intens waar ik heel erg van hou. Ook het metallic effect vind ik prachtig.

DSC00954.jpg

Over het algemeen ben ik erg tevreden over de producten op de blush na dan. Ik vind het weer een mooie trend editie waar weer erg veel tijd in is gestoken. Ook vind ik de vormen in de producten erg leuk.

Essence trend editie Adventure awaits – get sunkissed – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister tot eind juli, voor deze producten geld op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s