Cien Zelfbruinermelk

DSC00914.jpg

Nu het zulk mooi weer is, kunnen de korte kleren weer uit de kast. Ik kom niet zovaak in de zon dus bruin word ik niet, toen ik bij Lidl een zelfbruinermelk tegenkwam was ik eigenlijk wel benieuwd of dat dit zou werken en ik toch een kleurtje zou kunnen krijgen zonder zon. Ik testte de zelfbruinermelk uit en vertel wat ik hiervan vind.

SONY DSC

De verpakking ziet er best zomers uit, er staat op de verpakking dat het een summer limited edition is dus deze producten zitten niet in het standaard assortiment. Het is wel het vertrouwde merk Cien van Lidl.

DSC00904.jpg

Achterop de verpakking staat hoe je het product moet gebruiken, ook de ingrediënten lijst staat achterop vermeld. Om een goed resultaat te krijgen van de melk word er voor gebruik een peeling aangeraden, je moet de melk gelijkmatig aanbrengen en goed laten intrekken, na het aanbrengen moet je de handen grondig wassen. Na 2 tot 3 uur is het bruin worden afgerond.

SONY DSC

In de flacon zit 250 ml aan zelfbruinermelk. De flacon heeft een kleine opening waar de melk uit komt en er komt niet heel veel melk in 1 keer uit.

Untitled.jpg

zonder zelfbruinermelk                                            met zelfbruinermelk

DSC00910.jpg

Ik ben niet tevreden over de zelfbruinermelk. De melk ruikt wel heel lekker dat is een pluspunt het aanbrengen is wel gemakkelijk maar het duurt erg lang voor de melk ingetrokken is. Je ziet na 2-3 uur geen resultaat mijn benen zien er nog precies hetzelfde uit als voor het gebruik het enige wat ik zag waren een paar gele plekken. Ik heb de zelfbruinermelk een ruime tijd getest maar het geeft helaas bij mij niet het gewenste resultaat.

Cien Zelfbruinermelk – Verkrijgbaar bij Lidl.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s