Catrice Prime and fine Dewy glow fixing spray

DSC00876.jpg

Fixing spray is voor de meeste make up liefhebbers een product wat niet mag ontbreken in hun stash, ook ikzelf heb een aantal fixing sprays in mijn make up stash zitten. Toen Catrice weer twee nieuwe fixing sprays aankondigde was ik dan wederom ook weer benieuwd naar deze varianten. Één van deze nieuwe varianten was de dewy glow fixing spray, ik testte de fixing spray uit en vertel wat ik van deze spray vind.

DSC00855.jpg

De flacon waar de fixing spray inzit is gemaakt van stevig plastic, het bijzondere aan de fixing spray flacons van Catrice zijn dat de flesjes een kleurtje hebben, dit flesje heeft een beetje een roze kleur gekregen.

DSC00860.jpg

De fixing spray belooft oplichtend te zijn, te verfrissen en make up te fixeren, en de houdbaarheid van make up te verlengen. Achterop het flesje staat wat meer informatie over de spray.

DSC00865.jpg

In het flesje zit 50 ml aan fixing spray. Voordat je de spray aanbrengt moet je deze goed schudden voor gebruik, door het schudden activeer je het oplichtende effect van de spray.

SONY DSC

Het gaatje waar de spray uitkomt is niet zo heel erg groot waardoor er niet heel veel spray in één keer uitkomt. Ik vind dit persoonlijk altijd wel erg prettig want zo verspil je geen product.

fixing spray.jpg

zonder fixing spray                                       met fixing spray

DSC00869.jpg

Ik ben tevreden over de spray, mijn make up blijft prima op zijn plek zitten en ook de hele dag door. Het dewy glow effect is minimaal zichtbaar maar je ziet het wel degelijk op een aantal plaatsen op mijn gezicht. Het is ook wel fijn dat het effect minimaal is want je wilt ook niet met een heel glimmend gezicht rondlopen uiteraard.

Catrice Prime and fine Dewy glow fixing spray €4,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

blog

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s